True Nature Retreat @Home

Ontspannen en vertrouwen, juist als het uitdagend is!

Onze True Nature Retreats begeleiden is wat we het allerliefste doen! Elkaar leren kennen op een dieper niveau dan de dagelijkse hectiek meestal mogelijk maakt. Goede gesprekken voeren. Op een ontspannen manier bezig zijn met gezondheid, groei en ontwikkeling. Genieten van de prachtige natuur. Harten openen en hartsverbindingen leggen.

Maar dat kon een aantal maanden niet in fysieke vorm. Hier in Spanje moesten we zelfs een periode verplicht thuis blijven. Dat we vanwege de maatregelen rondom het corona-virus niet konden doen wat we het liefste doen, stemde ons verdrietig. En het stimuleerde snel daarna ook onze creativiteit.

Want als jullie niet naar ons toe kunnen komen, dan komen wij met onze retreat toch gewoon naar jullie??!!

Vanuit corona ontstond een nieuwe aanpak: onze True Nature Retreats @Home. Ingrediënten uit onze live retreats via video bij jou in de huiskamer, waar je ze in je eigen tempo en op je eigen moment tot je kunt nemen.

We merken dat deze online retreats fijn zijn. Bijvoorbeeld als je niet in de gelegenheid bent om naar ons te komen, als je met een specifiek thema worstelt, als je behoefte hebt om via een dagelijkse practice meer rust en bewustzijn in je leven wilt brengen.

Dus we gaan ermee door. Ook nu onze live retreats na de zomer weer doorgang vinden. Op deze pagina vind je informatie over de geplande online retreats.

HOE GA JE VERDER ALS ER GEEN BIOLOGISCHE KINDEREN KOMEN?

Dat tors je je hele leven met je mee …

Deze uitspraak uit de documentaire ‘Heb je kinderen’ van KRO-NCRV komt van een gepensioneerde fertiliteitsarts. Meelevend en goedbedoeld. Want als je geen kinderen krijgt en wel had gewild, heeft dat een grote impact op alle aspecten van je leven.

Maar torsen … en je hele leven?

Nee!

We ervaren zelf dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

We zijn geen fertiliteitsartsen … maar wel ervaringsdeskundigen op het vlak van kinderloosheid. Zielsgelukkig en kinderloos. Want ook als die grote, dierbare wens niet vervuld is, kun je een gelukkig en vervullend leven leiden.

Dat is waar we het in deze online retreat ‘New Perspective’ met je over gaan hebben! Want dat jij geen kinderen hebt gekregen, is nu misschien nog een groot verdriet. En daar mag ruimte voor zijn. Dat mag je voelen en onderzoeken. Dat is belangrijk.

Want dat brengt je terug naar die liefdevolle kern waar dat verlangen naar een kind ooit begon. En vanuit die kern kun je een andere manier ontdekken om jouw liefde in de wereld te zetten. Op jouw unieke, eigen wijze.

Let’s connect and discover!

Joost & Ellen

DIT IS VOOR JOU ALS JE: