Inner Peace Retreat

4 t/m 7 januari 2024

Twente, Nederland

Na de eerste prachtige ervaring op Hollandse bodem in 2023, organiseert True Nature Retreats ook in 2024 een retraite in Nederland. In de donkere wintermaanden. En dat past perfect bij het thema van deze retraite: Inner Peace.

Net zoals in Spanje worden we ook in deze retreat omringd door de natuur. Het platteland van Twente. Een oeroude boerderij uit 1900, prachtig gerestaureerd. Uitzicht over de weilanden. Omringd door winterse bossen. Een prachtig Hollands landschap. De koude lucht. De warme kachel. De dagen ingevuld met zachte yoga, meditaties, oefeningen om naar binnen te keren. Oprechte verbinding te maken. Verse, gezonde maaltijden. En leegte voor zelf-reflectie en rust.

Samen gaan we naar binnen. Vanuit zachtheid. Laten we los wat niet meer dient. Ontdek je hoe je in jezelf meer helderheid en lichtheid kunt ervaren. Door meer volgens een natuurlijke ritme te leven. Door het denken te vertragen en meer naar je gevoel te luisteren. De liefde en de vrede tegemoet.

Programma

De retraite wordt begeleid door Joost & Ellen. Samen zijn ze eigenaar van studio Yogasite in Breda. Sinds 2017 organiseren ze yoga retraites in Spanje. Hun gezamenlijke missie is om een veilige plek te bieden voor iedereen die dat nodig heeft. Om uit te rusten, de verbinding met jezelf te herstellen, je innerlijke kracht te ontdekken en meer vanuit je hart te leven.

"Joost voelt mensen vaak feilloos aan en weet wat er nodig is om te helen en te groeien. Met liefdevolle aandacht en eerlijkheid brengt hij je terug naar de kern. Ellen helpt je vanuit haar eigen kwetsbaarheid, liefde en wijsheid om het licht en de kracht in jezelf weer te ervaren." 

 

Hoe zien de dagen eruit?

Het thema 'Inner Peace' loopt als een rode draad door de retraite heen. Dit zijn de onderdelen die je gedurende deze 4 dagen kunt verwachten: 

 • in de ochtend een zachte yogales
 • voor het slapen gaan een begeleide meditatie/ontspanning
 • een heerlijke wandeling in de natuur
 • workshop 'Inner Peace, Inner Light'
 • yoga-therapie sessie
 • inspiratie-opdrachten & creatieve oefeningen
 • deelrondes om ervaringen en inzichten uit te wisselen
 • afsluitend ritueel

Verblijf

We verblijven 3 nachten op een heerlijke, comfortabele locatie in de natuur van Twente. Alles is aanwezig om je te helpen tot rust te komen. Er zijn 1-persoonskamers en 2-persoonskamers met losse bedden beschikbaar. Ook zijn er een aantal 2-persoonskamers met 2-persoonsbed, speciaal voor koppels of vriend(in)en die hun bed graag delen. 

Daarnaast is er een fijne gemeenschappelijke eetruimte met grote tafel met open keuken, waar onze kok alle maaltijden vers bereid, een gezellige oud-hollandse zithoek mét kachel ... en hebben we een fijne yogaruimte met uitzicht tot onze beschikking. De stille en natuurlijke omgeving helpt je om naar binnen te keren: omringd door het groen en vergezichten. 

We eten strikt vegetarisch (geen vlees, vis en ei) met zoveel mogelijk verse, lokale producten. We gebruiken geen geraffineerde suiker en er wordt geen alcohol geschonken tijdens deze retraite, omdat we je geest zo helder mogelijk willen houden. En je laten ervaren wat vers en gezond eten met je energieniveau kan doen.

 

Praktisch

 • De retraite begint op donderdag 4 januari 2024 om 15:00u en eindigt op zondag 7 januari rond 16:00u
 • Je slaapt in een 1-persoons- of 2-persoonskamer (dit geef je aan via het aanmeldformulier)
 • Beddengoed, handdoeken, yogamatten, dekentjes, bolsters, e.d. zijn aanwezig
 • Alle maaltijden, tussendoortjes en koffie/thee/water zijn inbegrepen
 • Dat geldt ook voor alle programma-onderdelen

‚Äč

Investering

Deelname aan deze geheel verzorgde retraite is vanaf € 634 voor dit cadeau aan jezelf. Dit is inclusief het volledige programma, logies en volpension.

 

Extra's

 • Voorafgaand en na de retraite bieden we 1-op-1 coaching aan, zodat je jouw persoonlijke proces zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Informeer naar de mogelijkheden via het aanmeldformulier.